Hola, som n’Aitor Sánchez de la Cruz. Tenc onze anys vaig néixer el vint-i-tres de juny del dos mil nou a l’hospital d’Inca.

Visc a Alcúdia amb la meva família, els meus pares Maria José de la Cruz Trujillo i Carlos Sánchez Carrasquilla i els meus germans Cristian i Tania Sánchez de la Cruz.

La meva infantesa no va ser gaire important ja que no em recordo molt d’ella només que no vaig anar a la llar d’infants.

Actualment estic estudiant a l’escola C.E.I.P. S’Hort Des Fassers a sisè de primària , l’any que ve aniré a l’institut I.E.S. Port D’Alcúdia.

Una anècdota divertida sobre la meva vida va ser quan tenia dos anys, la meva germana i jo estèiem en un d’aquests cotxets per a nins petits que es mouen com si tu condueixes. Jo agafava el volant de la meva germana perquè era molt petit, llavors ella em va tirar sense voler del cotxet. 

Els meus èxits a la vida són guanyar la copa Mallorca de futbol 7 a la categoria de benjamí amb l’Alcúdia i en aquell mateix torneig el premi del millor jugador del torneig gràcies als meus companys i al meu esforç.

El meu esport preferit és el futbol, el meu tipus de cançons preferides són el reggaeton, la meva serie preferida és Bob Esponja i la meva pel·lícula preferida és Bob Esponja 3 .

Els meus referents a la vida són n’Alberto Pérez, tutor que vaig tenir a primer i segon de primaria, Xisco Donzell entrenador que admir i que mos va entrenar per guanyar la copa Mallorca i Miquel Mas entrenador que vaig tenir a primera regional on vàrem quedar quarts a la lliga que admir molt ja que ens ha ensenyat molt i va ser un gran jugador que va fitxar per l’Espanyol amb Catorze anys però va deixar el futbol per una greu lesió.